DE MISSIE

Ondernemers helpen om vanuit hun passie en (levens)verhaal een bloeiende zaak uit te bouwen dat hen toestaat om in complete vrijheid te ondernemen en hun positieve impact te maken.

DE BEZIELERS

OMNIGO Business is het geesteskind van Kenth Vandenheede en Senne Trenson. Het is ontstaan uit een gezamenlijke visie om anderen te helpen om vrij te ondernemen.

Kenth Vandenheede

Co-Oprichter & Verbinder

     

Senne Trenson

Co-Oprichter & Vrijheidscoach

   

Wat doen we?

WE CREËREN ECOSYSTEMEN

OMNIGO Business maakt deel uit van het OMNIGO 360 Ecosysteem. Kenth en Senne creëerden OMNIGO 360 in 2022 om andere vrijheidszoekers te begeleiden op hun pad naar ultieme vrijheid en hun droomleven. Onafhankelijk van hun situatie of beroepsmatige bezigheden.

Zo krijg je als Klant of Partner toegang tot talloze voordelen en kansen, zowel binnen als buiten OMNIGO Business.

De komende 10 jaar zal OMNIGO 360 uitgroeien tot en gekend zijn als dé globale entiteit die mensen helpt om HUN ultieme vrijheid en droomleven te bereiken. Je leert er hier alles over.

In 2023 werd OMNIGO Business toegevoegd als “sub-Ecosysteem” met (initieel) 6 Luiken. Hiermee richten we ons specifiek op vrijheidszoekers die overwegen om een eigen zaak te starten of die al in hoofd- of bijberoep gestart zijn. We leren hen hoe ze kunnen vrij ondernemen en begeleiden hen indien gewenst bij elke stap.

Verder op deze pagina lees je het (hopelijk inspirerende) verhaal achter het ontstaan van OMNIGO 360 en OMNIGO Business.

PS Een “ecosysteem” bestaat uit onderdelen die elk hun eigen functie hebben en samen werken om de goede werking van het geheel te garanderen. Om een goede balans te creëren. Ons lichaam is hiervan een zeer goed voorbeeld. OMNIGO 360 en OMNIGO Business werken op dezelfde manier.

WE GEVEN JOU EEN KEUZE

Je staat vandaag op een tweespoor:

 • De ene weg is het gekende. Het traditionele. Dat wat je gewoon bent; met gekende resultaten, gekende voor- en nadelen. Het pad dat een (vals) gevoel van veiligheid geeft.
 • De andere weg is het ongekende. Het gewaagde. Dat wat je kan verrassen; met nieuwe resultaten, nieuwe voordelen. Het pad dat je misschien een onzeker gevoel geeft.

De eerste weg lijkt misschien veiliger of gemakkelijker, maar beperkt je vrijheid. Het is de weg van traditioneel ondernemen of van fulltime werknemerschap.

De tweede weg lijkt misschien onzeker, maar door dit te bewandelen kan jouw ultieme vrijheid en droomleven werkelijkheid worden. Dit is de weg van vrij ondernemen en vrij leven. Hierbij doe je elke dag wat je graag doet, je volgt je hart én wordt hiervoor beloond met financiële, tijd en locatie vrijheid, gelukzaligheid, innervrede, een goede gezondheid en meer.

Dus, welke keuze maak jij? Ben je klaar om te vertrouwen? Ben je klaar om te kiezen voor vrijheid? Dan introduceren wij je graag tot deze nieuwe weg en mogelijkheden.

WE WERKEN ZIELSGERICHT

Wij ondernemen zielsgericht; vanuit ons hart en vanuit wie we zijn in onze kern.

Voor ons betekent dit dat we steeds focussen op meer vrijheid creëren, een positieve impact maken (direct of indirect) en voldoening halen uit wat we doen.

Dat is waar ondernemerschap voor ons om draait. Dit is onze drijfveer.

Via de Cursussen in OMNIGO Education helpen we jou (indien nodig) met het vinden van JOUW drijfveer. Je beantwoordt belangrijke (levens)vragen zoals “Waar haal ik écht voldoening uit?”, “Wat doe ik graag?”, “Wat doe ik níet graag?”, “Wat geeft me een onvrij gevoel?”,… Vervolgens maak je een keuze. Als je kiest voor het pad van zielsgestuurd en vrij ondernemen, dan is dat het moment waarop je bij OMNIGO Business terecht kan om de theorie in praktijk te brengen.

WE WERKEN PERSOONSGERICHT

Vanuit onze zielsgerichte aanpak, werken we ook zeer persoonlijk. We houden ervan om met gepassioneerde ondernemers samen te werken om hun passie, hun zielsmissie, hun (levens)verhaal tot leven te brengen in hun zaak.

Daarom richten we ons tot een zeer specifieke groep startende OF ervaren ondernemers met volgend profiel:

 • Je hebt een open houding / mindset.
 • Het concept “vrij ondernemen” spreekt je aan.
 • Je wilt een positieve impact maken.
 • Je wilt niet (meer) alles alleen doen.

Herken jij jezelf in deze 4 eigenschappen? Dan is de kans zeer groot dat we betekenisvol kunnen zijn voor jou.

Op welke manier dit precies is; dat kunnen we samen ontdekken tijdens een vrijblijvende Strategie Sessie. Dit kan je meteen inplannen via de knop hieronder of klik hier.

WE WERKEN AAN JOUW ZAAK

Vrij ondernemen begint bij zielsgestuurd ondernemen: doen wat je graag doet.

Zoals veel kunstenaars, muzikanten, coaches,… ontdekken op de harde manier, is er echter nog één sleutelingrediënt dat niet mag ontbreken:

“Werken AAN je zaak in plaats van werken IN je zaak.

Via de Business Vrijheidscategorie van OMNIGO Education leer je alle theorie rond dit sleutelingrediënt. Wat is het? Hoe pas je het toe?

Om de theorie vervolgens in praktijk te brengen, introduceren we je graag tot deze 5 Luiken van het OMNIGO Business Ecosysteem:

 • OMNIGO Web Agency (link)
 • OMNIGO Planning (link)
 • OMNIGO Directory (link)
 • OMNIGO Vitae (link)
 • OMNIGO Flex (link)

Ze bieden jou elk één of meerdere van de 5 sleutels tot werken “AAN je zaak”:

 1. Optimalisatie
 2. Automatisatie
 3. Digitalisatie
 4. Zichtbaarheid
 5. Passieve groei & inkomsten

Of ontdek eerst ons aanbod in detail.

Het verhaal achter OMNIGO Business

Het verhaal achter OMNIGO Business begint bij Senne Trenson, de oprichter en bezieler van het oorspronkelijke “OMNIA Web Agency”. Hij zegt het volgende:

“Ik ben gestart met ondernemen op amper 18-jarige leeftijd. Al snel kwam ik in aanraking met het concept van “werken AAN je zaak” als DE manier om mijn ultieme vrijheid en droomleven realiteit te maken.

In maart 2016 bouwde ik mijn eerste website en zo verkreeg ik door de jaren heen meer en meer vaardigheden in webdesign, online marketing en automatisatie. Dit leidde tot de creatie van OMNIA Web Agency in februari 2019.

Ik wilde KMO’s helpen met het benutten van de digitale wereld om hen te ontzorgen en hun groei doelen te behalen. Mijn aanpak was persoonlijk, maar ik bestuurde dit en andere projecten vanuit mijn ratio.

Ik was dan wel AAN mijn zaak aan het werken, maar zag niet de resultaten die ik wenste en die ik verdiende. Het tweede sleutelingrediënt tot vrij ondernemen ontbrak nog.

Dat tweede sleutelingrediënt is zielsgestuurd ondernemen (zie “Wat doen we?”). Het is datzelfde ingrediënt dat ook voor Kenth Vandenheede nog ontbrak in de jaren die vooraf gingen aan de geboorte van OMNIGO 360. Tot Kenth in februari 2022 Senne opbelde. Hij zegt het volgende:

Senne en ik leerden elkaar kennen in februari 2018 op zijn seminar over economie, Bitcoin en blockchain technologie.

Er was meteen een klik, dankzij onze gelijklopende visie en de sterke wil van ons beiden om ons droomleven realiteit te maken. Al deden we soms eens iets samen, we werkten vooral naast elkaar aan onze doelen.

Tot ik in mijn kringen meer en meer de vraag kreeg of ik hen kon begeleiden op vlak van investeren in cryptocurrencies. Dat was waar dit telefoontje oorspronkelijk over ging. Ik wist namelijk dat Senne in 2018 hard had gewerkt aan online cursussen en vroeg hem of hij wilde samenwerken.

Hierna hadden we enkele brainstorm sessies. Plots werd duidelijk dat we, vanuit ons verhaal, veel meer konden doen dan oorspronkelijk gedacht. OMNIGO 360 was geboren.”

Dit is het (verkorte) verhaal van hoe Kenth en Senne hun zielsmissie ontdekten en hoe ze zo, na jarenlang zwoegen, de tweede weg écht insloegen.

Ze besloten om voor eens en altijd te STOPPEN met alles alleen te willen doen en met ratiogestuurd te ondernemen.

De creatie van OMNIGO 360 leidde tot een fusie met OMNIA Web Agency.

De naam werd veranderd naar “OMNIGO Web Agency”, maar de website bleef nog ongewijzigd. Het project werd grotendeels opzij geparkeerd om te focussen op de ontwikkeling van OMNIGO Education en andere Luiken in het OMNIGO 360 Ecosysteem.

Dit brengt ons tot de geboorte van OMNIGO Business in september 2023. Senne zegt hierover het volgende:

“De oorspronkelijke planning was om de rebrand van OMNIA Web Agency te voltooien in januari 2023. Ik werkte toen enkele weken hieraan, maar stopte op een bepaald moment. Rationeel was dit omdat OMNIGO 360 elders mijn focus vereiste.

Nu weet ik echter dat er, zoals zo vaak, een diepere reden was.

De opstart van een nieuw, leuk webdesign project hernieuwde mijn verlangen om OMNIGO Web Agency ten volle naar buiten te kunnen brengen.

Al heel snel merkte ik dat er iets niet meer klopte. Ik realiseerde me dat de oude energie van OMNIA Web Agency nog steeds te veel aanwezig was. Er was nood aan iets helemaal nieuw dat beter paste bij het grote geheel van OMNIGO 360.

Na enkele brainstormsessies met Kenth, werd alles duidelijk. Mijn oude project kon ruimte vrijmaken voor iets groter en beter. OMNIGO Business was geboren.”

Net zoals OMNIGO 360, is OMNIGO Business een overkoepelend geheel; een Ecosysteem.

Dit Ecosysteem helpt ondernemers om vanuit hun passie en (levens)verhaal een bloeiende zaak uit te bouwen dat hen toestaat om in complete vrijheid te ondernemen. Om een positieve impact te creëren voor zichzelf en voor anderen.

Deze missie is een verdiepte, zielsgestuurde versie van de missie die Senne oorspronkelijk voor ogen had met OMNIA Web Agency.

Het is onze intentie om jou met ons verhaal te inspireren om het voor jezelf ook anders aan te pakken. Daarnaast hopen we dat je voelt waarom het de moeite waard is om voor die tweede weg te kiezen (vrij ondernemen) en waarom wij de juiste partner zijn om jou te begeleiden wanneer je deze keuze maakt.

Als je klaar bent voor een vrijblijvend gesprek, dan kan je dit hier inplannen.
Als je eerst meer wilt weten over ons aanbod, dan kan je dit hier ontdekken.

ROADMAP 2023-’24

Het OMNIGO Business Ecosysteem neemt vanaf heden een belangrijke positie in binnen het grotere geheel van OMNIGO 360. We starten meteen met maar liefst 6 Luiken.

OMNIGO Education

Geplande publicatie Business Cursussen Q4 ’24 & Q4 ’25.

OMNIGO Web Agency

Uitrol van nieuwe OMNIGO 360-aanpak in 2023-2024.

OMNIGO Planning

Verwachte volledige lancering Q1 2024.

OMNIGO Directory

Verwachte eerste lancering Q4 2024 à Q1 2025.

OMNIGO Vitae

Verwachte volledige lancering Q4 2023 à Q1 2024.

OMNIGO Flex

Flexibele verdienmodellen vanaf Q4 2023.