Kan ik in 45 à 60 minuten nagaan hoe je vanuit jouw passie en (levens)verhaal kan vrij ondernemen?

gratis online Strategie Sessie: De eerste stap naar vrij ondernemen.

Beste vrijheidszoeker-ondernemer

De voorbije jaren wordt onze vrijheid ons meer en meer afgenomen. Zowel binnen als buiten onze zaak. De wereld wilt ons laten geloven dat individuele vrijheid het onderspit moet delven voor de belangen van overheden en andere machthebbers. Daarbij komt het toenemend belang van een digitale transitie voor ondernemers, die niet altijd even gemakkelijk is én onze eigen belemmerende overtuigingen.

Om zij die het willen te helpen om hun individuele vrijheid terug te winnen, heb ik samen met Kenth OMNIGO 360 en OMNIGO Business opgestart. Vind jij jouw vrijheid ook heel belangrijk en wil je ontdekken hoe je jouw onderneming kan besturen voor MEER financiële vrijheid, tijd vrijheid én locatie vrijheid? Het kan écht; neem het van ons aan.

Ik nodig je graag uit om een gratis Strategie Sessie (t.w.v. € 67,-) te plannen met mij persoonlijk.

Tijdens deze online Sessie van 45 à 60 minuten luister ik vol interesse naar jouw verhaal, waar jouw vragen en noden liggen en hoe we jou en jouw zaak met OMNIGO Business van dienst kunnen zijn.

Dit is een coachend gesprek waarin we samen brainstormen over jouw toekomst en deze van jouw zaak. Je krijgt een intro tot wat het betekent om AAN je zaak te werken en wat “vrij ondernemen” precies inhoudt.

Mijn passie en expertise zal je meteen voelen wanneer we ons eerste gesprek hebben. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal, jouw bedrijf / passie, jouw doelstellingen, uitdagingen en wat ik kan doen om je hiermee te helpen.

Ik raad je ten sterkste aan om meteen een Strategie Sessie in te boeken. Doordat het online is, hoef je zelfs je huis of kantoor niet te verlaten. Het is bovendien volledig vrijblijvend. Dat betekent dat je alleen maar (vrijheid) kan winnen!

(Beperkte plaatsen beschikbaar)

Senne Trenson
OMNIGO Business
Co-Oprichter & Vrijheidscoach

“Senne anticipeert, brengt ideeën aan, neemt initiatieven die op maat van mijn coachingspraktijk afgestemd zijn. Het is fantastisch om samen te werken met zo’n professioneel iemand. Hartelijke dank voor jouw input.”

– Barbara De Schrijver, Soulbalance Coaching

Dit is hoe de Sessie zal verlopen:

Jouw verhaal

Mijn doel is om jou op basis van JOUW verhaal en passies te adviseren over hoe we jou het beste kunnen van dienst zijn. Daarom ligt de focus volledig op jou. Je vragen, (groei)ambities, uitdagingen,… Ook als je net (niet) bent gestart met een eigen zaak. Ook als je al vele jaren ervaring hebt.

Consultancy

Ik geef persoonlijk advies over hoe je (anders) AAN je zaak kan werken om écht vrij te ondernemen vanuit jouw passie en (levens)verhaal. Om al jouw doelen en dromen te bereiken. Want waarom zou je ondernemen als het enkel is om nóg harder te werken voor te weinig resultaten?

Eerste voorstel

Als we beide een positief gevoel hebben bij het gesprek, werk ik één of meerdere concrete (vrijblijvende) voorstellen uit voor jou op basis van ons uniek aanbod. Wees gerust dat deze volledig gebaseerd zijn op JOUW verhaal, vragen, noden, doelen,…

Onderneem in VRIJHEID!

De eerste stap is gezet. We maken concrete afspraken voor de volgende stappen richting een samenwerking om jou te begeleiden naar vrij ondernemen. Ik kijk er alvast van harte naar uit om een bijdrage te leveren bij dit mooie en belangrijke pad!