OMNIGO Web Agency

OMNIGO Web Agency PARTNER FORMULE

Deze revolutionaire formule is voor jou als je kiest voor vrij ondernemen en stap voor stap hier naartoe wilt werken met de begeleiding van experten.

groeiplan & webdesign

Nog voor de start van een Overeenkomst, bespreken we de mogelijke vormen die onze Partner Formule voor jou kunnen krijgen. Flexibiliteit en persoonlijkheid zijn enkele van de sterktes van deze innovatieve formule.

In de kennismakingsfase begint je groeiplan al vorm te krijgen. Enkele mogelijkheden die we kunnen bespreken:

 • We digitaliseren en automatiseren je aanbod via de ontwikkeling van een online traject / cursus. Al dan niet in combinatie met persoonlijke begeleiding van jou. Je kan ons hiervoor betalen, maar er zijn ook andere mogelijkheden, dankzij OMNIGO Education.
 • We helpen met de optimalisatie van jouw bedrijf via innovatieve tools zoals OMNIGO Planning.
 • We werken een digitale groeistrategie uit met behulp van de groeisystemen waarover je hieronder leest.

Dit alles koppelen we aan subliem webdesign dankzij ons CUSTOM WEB Package in combinatie met de (voor jou) juiste Individuele Diensten.

Weet dat een groeiplan altijd volledig op maat is van jouw verhaal, wensen en doelen. Wij zijn er om jou te begeleiden, ontzorgen, ideeën aan te reiken en deze ideeën om te zetten in realiteit.

+ Gedeeld risico

Voor onze Partner Formule baseren we ons op het lead generation principe, maar zonder de nadelen en met veel extra voordelen. Enkele mogelijkheden:

 • Pay Per Lead: Je betaalt een vooraf overeengekomen bedrag per lead die wij jou aanleveren (zie dit blogartikel) via verschillende kanalen.
 • Pay Per Sale: Je betaalt ons een percentage van jouw verkoop als commissie, als deze voldoet aan vooraf overeengekomen situaties.

Wij nemen 50% van het risico op ons voor de maandelijkse inspanningen die nodig zijn om jou deze resultaten te kunnen leveren.

Concreet betaal je dus slechts 50% van onze “normale” tarieven voor deze diensten en inspanningen. De andere 50% nemen wij op ons. Zo verdienen wij enkel als we jou de overeengekomen resultaten bezorgen.

Zo tonen we twee belangrijke zaken aan jou:

 1. We geloven in onszelf.
 2. We geloven in jou.

Meer uitleg over jouw investering vind je bij de FAQ-sectie onderaan deze pagina.

+ Exclusiviteit

Klassieke lead generation bedrijven verkopen dezelfde lead aan 3 à 5 verschillende partijen. Zo moeten zij concurreren voor de laagste prijs.

Dat is natuurlijk niet hoe je naar vrij ondernemen beweegt. Zo werk je jezelf te pletter en krijg je veel te weinig resultaten.

Wij pakken het volledig anders aan door exclusiviteit te bieden. Je bent tenslotte niet zomaar een klant voor ons; je bent een Partner.

Dat betekent dat als jij deze samenwerking met ons start, dat we een volgende potentiële Partner enkel aanvaarden als deze niet in directe concurrentie is met jou OF als we jouw toestemming krijgen om deze Partner erbij te nemen. Dat kan bijvoorbeeld als je jouw maximale capaciteit hebt bereikt en geen verdere groei wenst.

Dit betekent dat er een “first come, first served” principe geldt. Als je wacht, kan het zijn dat iemand anders met een soortgelijk aanbod, in jouw buurt, al zo’n samenwerking met ons is gestart.

= PARTNER FORMULE

Deze 4 elementen samen, vormen onze Partner Formule:

 1. Een sterk groeiplan op maat.
 2. Gekoppeld aan subliem webdesign.
 3. Waarbij wij 50% van het risico op ons nemen.
 4. En jij een garantie krijgt op exclusiviteit.

Dit concept is volledig uniek. Het is ontstaan uit onze focus op vrijheid creatie, wat we via het OMNIGO 360 Ecosysteem mogelijk maken voor iedereen en via het OMNIGO Business Ecosysteem specifiek voor ondernemende vrijheidszoekers.

Zelfs als je slechts een kleine kans ziet dat onze Partner Formule interessant is voor jou, zelfs als je veel vragen hebt, kan je best een vrijblijvende Strategie Sessie inplannen.

Je krijgt een potentieel levensveranderende kans aangeboden om te werken AAN jouw zaak in plaats van IN je zaak, zodat je in volle vrijheid kan ondernemen en elke dag kan doen wat je graag doet (zielsgestuurd leven).

Onze garantie op doelgerichte implementatie

Dankzij ons freelance team met experten, kunnen we diverse groeisystemen koppelen aan jouw website. Zo werken we doelgericht aan de implentatie van jouw groeiplan en beweeg jij stap voor stap naar vrij ondernemen.

Een greep uit ons aanbod:

SEO

Een goede zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google is één van de sleutels tot een rendabele, duurzame groeistrategie.

SOCIAL MEDIA

Uitbouwen van social media accounts via een combo van posts en advertenties kan een zeer effectieve methode zijn om je doelgroep te bereiken.

EMAIL

Om te voorkomen dat je bezoekers weg gaan en nooit meer terug keren, doen we aan “lead capturing”. Zo kan je hen opvolgen via e-mail.

REPUTATIE

Een goede (online) reputatie is cruciaal voor elke KMO. Daarom creëren en implementeren we een reputatie marketing strategie op maat.

VIDEO

Video’s spelen vaak een cruciale rol in de digialisatie van een aanbod. Daarnaast kan je video marketing ook inzetten om jouw doelgroep te bereiken.

EN MEER...

We blijven ons aanbod bijsturen en nieuwe diensten toevoegen met de hulp van ons dynamisch team, en op vraag van onze Partners.

Wil een partner die jou persoonlijk begeleidt op weg naar vrij ondernemen?

Partner Formule kwalificaties

Jammer genoeg kan niet elke ondernemer genieten van onze Partner Formule. Als jij een mogelijkheid tot samenwerking ziet, bekijken wij op basis van onderstaande kwalificaties wat de mogelijkheden zijn.

Onthoud dat het menselijke aspect het allerbelangrijkste is voor ons. Wij krijgen veel energie en voldoening door te werken met mensen waar we een goede “klik” mee hebben. We ondernemen zielsgestuurd.

Hoe dan ook, de eerste stap is om elkaar te leren kennen via een 1-op-1 Strategie SessieWaar wacht je nog op?

Kwalificatie #1

De eerste kwalificatie gebeurt op basis van jouw aanbod en de aard van jouw project. Dit moet passen bij de waarden en normen van OMNIGO 360 die we hoog in het vaandel dragen. In het bijzonder in kader van vrijheid en de 4 vrijheidscategorieën waar we mee werken in OMNIGO Education.

Enkele mogelijke niches zijn: bouwwerken, onafhankelijke garages, tuindiensten, ramenwassers, therapeuten, coaches, gezondheid experten en – producten, experten in financiële niches, kunstzinnigen,.. Dit is slechts een indicatie, geen beperking. Verras ons gerust!

Kwalificatie #2

De Partner Formule kan op verschillende manieren vorm krijgen. Doorgaans nemen we zelf 50% van het risico op ons. Hierdoor zien we onze Partner Formule als een investering. Niet enkel in een project, maar in de bezieler van dat project. Een investering in JOU.

Enkel als we passie en expertise voelen in jouw verhaal, is een samenwerking mogelijk.

We begeleiden heel graag startende OF ervaren ondernemers naar vrij ondernemen en om zich te kunnen volledig focussen op hun passie (zielsmissie).

Kwalificatie #3

Onze aanpak onderscheidt zich vervolgens doordat we onze Partners exclusiviteit aanbieden. Als je voldoet aan de eerste twee kwalificaties, kijken we of er geen conflict is tussen jouw zaak en een bestaande samenwerking.

Of dit het geval is, hangt onder meer af van volgende factoren:

 • Komt jouw aanbod (te veel) overeen?
 • Is de locatie van belang?
 • Wat zijn de groeiambities van onze bestaande Partner?

Wees gerust, we zullen er alles aan doen om een oplossing te vinden als we voelen dat er een match is, zo lang dit onze exclusiviteit garantie naar onze bestaande Partner niet in gedrang brengt.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Voor wie is deze formule geschikt?

Onze aanpak spreekt niet elke ondernemer aan. We richten ons op een specifieke doelgroep. Ondernemers die geloven in ons, onze missie en visie. Ondernemers die durven vertrouwen op hun gevoel (hart en ziel).

Wellicht kan het antwoorden van deze vragen helpen:

 • Ben je al OMNIGO Pro Student?
 • Zit je nog met vragen, maar ben je wel geprikkeld?
 • Sta je open voor een diepgaande samenwerking?
 • Vind jij ook dat ondernemen méér vrijheid zou moeten creëren voor jezelf, voor je team, voor je doelgroep?
 • Weet je niet hoe dit aan te pakken?
 • Voel je ontspanning om een Partner te hebben die jou hierbij kan begeleiden?
 • Heb je een open houding / mindset?
 • Ben je bereid om je zaak op een andere manier te besturen dan je gewoon bent, als dit jou meer vrijheid kan opleveren?

Als je JA antwoordde op het merendeel van bovenstaande vragen, dan is de kans groot dat er een match is. Dan leren we jou heel graag kennen via een 1-op-1 Strategie Sessie zodat we samen kunnen bekijken wat mogelijk is.

Het is belangrijk dat je niet te snel conclusies trekt. Alles is mogelijk. Zelfs als je denkt “Ja, maar…”. Een Strategie Sessie is volledig vrijblijvend. Als we zouden merken na 15 of 30 min. dat een samenwerking niet mogelijk is, ronden we gewoon af. Dat is oké.

Als het gevoel wél juist zit, dan kan het een stuk langer duren. Hoe dan ook, je hebt heel veel te winnen, en niks te verliezen. Dus wat zou je nog tegenhouden?

Wie kan van deze formule genieten?

We hebben 3 kwalificaties waaraan je moet voldoen om van onze Partner Formule te kunnen genieten:

 • Jouw aanbod en de aard van jouw project;
 • Jouw passie en expertise;
 • Onze exclusiviteitsgarantie naar bestaande Partners van deze Formule.

Aangezien wij 50% van het risico op ons nemen, behouden we ons steeds het recht behouden om een aanvraag te weigeren, ook al werd aan deze 3 kwalificaties voldaan.

Wat wordt er van Partners verwacht?

De afspraken en verwachtingen voor beide partijen worden in een Overeenkomst gegoten, waar we ons beide volledig goed bij voelen. Die ons beide ontspanning brengt.

Vervolgens vertrouwen we er op dat je de afspraken nakomt en jij vertrouwt erop dat wij deze nakomen.

Wat is mijn investering?

Het is belangrijk om een onderscheid te maken tussen twee fases aan het begin van de samenwerking:

Fase 1: Creatie van het fundament

We starten de samenwerking met diensten die het fundament creëren om vervolgens maandelijks op verder te bouwen en die zo voor resultaten zorgen. Deze diensten versterken de identiteit van jouw onderneming. Ze zijn niet enkel waardevol als er rechtstreeks leads door worden gegenereerd, maar kunnen ook voor jouw bestaande klanten een meerwaarde bieden.

Denk hierbij aan jouw website op maat, via een CUSTOM WEB Package in combinatie met Individuele Diensten en een CUSTOM Service Package (webdesign).

Houd rekening met een initiële investering van minimaal € 2 000, met een flexibel betalingsplan op maat en een jaarlijkse kost voor het onderhoud van jouw website van minimaal € 400/jaar. Ook dit bedrag kan je flexibel verdelen doorheen het jaar.

Als deze bedragen jou afschrikken, geen nood. Dit hoeft geen afknapper te zijn. In specifieke situaties kunnen we een deel van of zelfs deze volledige kost voor onze rekening nemen.

Fase 2: Maandelijkse inspanningen

Voor de maandelijkse kosten die gekoppeld zijn aan de door ons aangeleverde groeisystemen binnen jouw groeiplan, nemen wij doorgaans 50% van het risico op ons.

Houd rekening met een minimale investering van € 100 per maand voor jou, en voor ons.

Dat betekent dat onze samenwerking een kost is niet enkel voor jou, maar ook voor ons, tot het moment dat we jou effectief de beloofde resultaten bezorgen.

We geloven in onszelf, want we maken enkel winst als wij een succesvol groeiplan voor jou creëren en implementeren.

We geloven in jou, want we maken enkel winst als jij leads kan overtuigen om klant te worden en als jij hen kwalitatieve producten en/of diensten levert.

Hoe garanderen jullie exclusiviteit?

Klassieke lead generation bedrijven bieden slechts een enkele pagina of een klein stukje tekst aan hun klanten om leads te genereren. Jij bent voor hen slechts een nummer.

Wij werken 1-op-1 met jou samen. We zien jou als een Partner; niet zomaar een klant.

Vanuit deze persoonlijke samenwerking, weten we perfect wat jij aanbiedt, in welke regio, op welke manier enzoverder.

Met deze kennis behandelen we elke nieuwe aanvraag om te bepalen of er een conflict is al dan niet.

Ook kan het zijn dat we in overleg met bestaande Partners bepalen of we een nieuwe samenwerking kunnen starten. Bijvoorbeeld als een bestaande Partner geen extra klanten meer kan of wil bijnemen. Of als er genoeg marktpotentieel is voor beide.

Krijg ik exclusiviteit in meerdere regio's?

Het korte antwoord is “neen”. Maar deze vraag behoeft wel wat meer uitleg.

Vlaanderen is bijvoorbeeld zeer dichtbebouwd. We hebben heel wat gemeenten, en deze liggen meestal dicht bij elkaar. Onze Partners bieden hun diensten dus in een groter gebied aan, bijvoorbeeld volledig Oost-Vlaanderen.

Uiteraard ben je vrij om jouw diensten te leveren waar je wilt. Wij bieden jou in principe enkel exclusiviteit aan in het overeengekomen, lokale gebied waar je gevestigd bent. Tenzij anders overeengekomen.

Ook hier zijn verschillende mogelijkheden, onder meer afhankelijk van wat jouw onderneming precies doet.

Wanneer ga ik resultaten zien?

Dit is afhankelijk van veel factoren en verschilt ook bij elke samenwerking. Hierover kunnen en mogen we geen beloftes maken.

Het spreekt voor zich dat we zo veel mogelijk rekening houden met jouw wensen op vlak van timing en doelen die je hebt om naar vrij ondernemen te bewegen.

Hoe dan ook is het onze intentie om binnen één jaar een merkbaar verschil te kunnen maken in jouw vrijheid als ondernemer.

Waarom OMNIGO Web Agency kiezen?

We verstaan dat het kiezen van een partner voor je (nieuwe) website en misschien nog diepere samenwerking een zeer belangrijke keuze is die je weloverwogen neemt.

Misschien helpen ons portfolio, onze 5 sterren reviews en onze goede reputatie je op weg om in elk geval de eerste stap te zetten door ons te contacteren.

Weet dat wij veel meer zijn dan enkel een webdesign of online marketing bureau. Onze missie is om je alle kennis, begeleiding, tools, strategieën, implementatie,... aan te reiken die je nodig hebt om vrij te ondernemen. Dit uitgangspunt is volledig uniek; je zal dit nergens anders vinden.

Als dit resoneert met jou, plan dan een gratis en vrijblijvende Strategie Sessie in. Zo kan je zelf onze passie en expertise voelen en bekijken we samen of en hoe een samenwerking mogelijk is.