OMNIGO Web Agency

Jouw

Partner

naar vrij ondernemen

Van subliem webdesign, tot strategie bepaling en implementatie. Met dit Luik ondersteunen we je graag bij de optimalisatie, automatisatie, digitalisatie en groei van je zaak met focus op meer vrijheid voor jou en jouw team.

WELK PAD NAAR VRIJ ONDERNEMEN KIES JIJ?

v.a. € 597,- eenmalig

WEBDESIGN

We ontwerpen een gebruiksvriendelijke (UX/UI) website op maat van jouw wensen, doelen en (huidige) financiële situatie. We zorgen dat deze jouw verhaal op een effectieve manier weergeeft aan bezoekers.

VARIABEL
TARIEF

PARTNER FORMULE

Met deze unieke formule creëren en imlementeren we een groeiplan voor jou én jouw zaak. We garanderen exclusiviteit en nemen 50% van het risico op ons. We verdienen enkel als we jou de afgesproken resultaten bezorgen.

Enkele voordelen voor onze Klanten op een rijtje.

Persoonlijk

We werken op zeer persoonlijk met jou samen en hebben oprecht interesse in jou, jouw verhaal en jouw bedrijf. Tijdens een vrijblijvende kennismaking onderzoeken we samen of er een match is.

Innovatief

Met onze Partner Formule nemen we 50% van het risico op ons. We verdienen enkel als jij verdient. Zo ben je zeker dat we jouw vertrouwen, tijd, geld en energie waard zijn als partner op weg naar meer vrijheid met jouw onderneming.

Expertise

Met ons team van gepassioneerde, ervaren freelance experten bieden we jou alles wat je nodig hebt om zakelijk succes te combineren met meer financiële, tijd & locatie vrijheid voor jou én jouw team.

Consulting

Met ons team kunnen we jou stap voor stap begeleiden en adviseren bij de digitalisatie, optimalisatie en automatisatie van jouw zaak. Zo werk je AAN je zaak, in plaats van IN je zaak. Dat is de sleutel naar meer rust en tijd vrijheid met je zaak.

Toegankelijk

We houden ervan om startende ondernemers een boost te geven in hun pad naar vrij ondernemen. We staan voor transparante tarieven, duidelijke afspraken en flexibele betalingsplannen. Je kan met vrijwel elk budget bij ons terecht.

Zorgeloos

Het is onder meer onze goede communicatie en ondersteuning waarmee we jou ontzorgen en meer resultaten opleveren. We helpen je om te focussen op de zaken waar je gelukkig van wordt, waar je voldoening uit haalt en waarvoor je jouw zaak startte.

Alles-in-één

Van webdesign tot strategie bepaling en implementatie, tot optimalisatie, automatisatie en digitalisatie van bedrijven, tot de betaalbare en innovatieve tools om dit alles mogelijk te maken. We hebben alles in huis om jouw groei naar vrij ondernemen te faciliteren.

EducationPro

Kies je voor onze unieke Partner Formule? Dan krijg je GRATIS toegang tot EducationPro. Dit is de alles-in-één formule om jouw ultieme vrijheid & droomleven te bereiken, met dank aan OMNIGO Education.

… En nog veel meer!

Of ontdek ons webdesign aanbod.
Of ontdek onze Partner Formule.