OMNIGO Vitae

Het CV dat

Jouw droomcarrière

realiteit maakt

Heb je je ooit al afgevraagd hoe je een curriculum vitae (CV) creëert dat écht weerspiegelt wie jij bent en waar je voor staat? Een CV dat bovendien multi-inzetbaar is en waarmee je jezelf ogenblikkelijk onderscheidt van de massa? Dat is exact wat OMNIGO Vitae voor jou kan creëren.

Welk CV 2.0 kies jij?

v.a. € 247,- incl. btw

CUSTOM JOB CV 2.0

Deze formule is voor eenieder die vanuit passie zijn of haar droomcarrière wilt uitbouwen als werknemer. Met een CV 2.0 van OMNIGO Vitae neem je zélf de controle over jouw sollicitatie proces. Je valt meteen op tussen de talloze PDF CV’s.

**Via de OMNIGO Vitae website.

v.a. € 347,- incl. btw

CUSTOM BUSINESS CV 2.0

Dit pakket is voor innovatieve freelancers en andere ondernemers. Met een CV 2.0 van OMNIGO Vitae deel je op een dynamische manier wie je bent en wat je kan. Zo val je gegarandeerd op bij prospecten en (potentiële) partners.

**Via de OMNIGO Vitae website.

Enkele voordelen voor onze Klanten op een rijtje.

Val op in de massa

Beeld je in: je opent de zoveelste PDF CV. Tot je verbazing, bevat deze een klein tekstje met onderaan de link naar een “CV 2.0”. Je interesse is meteen gewekt. Je opent de link en vindt een CV zoals je nog nooit hebt gezien. Dynamisch, persoonlijk en uniek. Er is geen twijfel mogelijk: met deze persoon wil je verder praten!

Durf te innoveren

PDF CV’s waren – tot nu – dé manier om werkgevers, prospecten en potentiële partners een snel beeld te geven van wie je bent en wat je kan. Al kan je hier creatief mee omspringen en leuke templates gebruiken… Het blijft een PDF. Door te kiezen voor een CV 2.0 toon je dat je out of the box kan denken en durft te innoveren.

Breng je verhaal

Of je nu goed bent in het schrijven van teksten of niet, we helpen je om jouw verhaal op een dynamische en authentieke manier te brengen via jouw CV 2.0. Dit maakt jouw CV 2.0 multi-inzetbaar; los van een specifieke situatie of verwachtingen van één partij.

Je eigen branding

We creëren samen met jou een branding (logo, kleuren combo, lettertype) waar je een echt “wow-gevoel” van krijgt en die volledig past bij jouw identiteit. Een bestaande branding kan je behouden voor je CV 2.0 of je kan kiezen voor iets (volledig) nieuw.

Tijdelijk of lange termijn

Het is onze intentie dat je als werknemer met een JOB CV 2.0 binnen 3-6 maanden je doel bereikt. Daarna wordt deze tot 10 jaar offline bewaard. Voor ondernemers kan hun BUSINESS CV 2.0 een permanente meerwaarde bieden.

Publiek OF privé

Niet iedereen – werknemer of ondernemer – wil zichtbaar zijn online. Een website zou deze wens van beperkte (online) zichtbaarheid kunnen in gedrang brengen. We hebben hiervoor echter een oplossing bedacht. De keuze is volledig aan jou.

Persoonlijke aanpak

We begeleiden je persoonlijk om een CV 2.0 te creëren dat gericht is op jouw wensen en doelen. Of het nu is om jouw droomcarrière als werknemer een boost te geven, of om je te onderscheiden als ondernemer.

Toegankelijk

We ervaren zelf al jaren de meerwaarde van onze CV 2.0 voor onze droomcarrière. We hopen dankzij onze toegankelijke tarieven zo veel mogelijk gepassioneerde carrièremakers dezelfde meerwaarde te kunnen bieden.

… En nog veel meer!

Of ontdek hier alles over de CV 2.0 voor gepassioneerde werknemers.
Of ontdek hier alles over de CV 2.0 voor innovatieve ondernemers.