OMNIGO Education

Jouw

Stappenplan

naar vrijheid

Via OMNIGO Education begeleiden we vrijheidszoekers stap voor stap richting het bereiken van hun vrijheid. We doen dit via vier vrijheidscategorieën: Wealth, Mindset, Business & Health.

We presenteren: onze business vrijheidscategorie Cursussen

€ 497,-
€ 397,-

BusinessStarter Cursus

In dit (jaar)traject leer je stap voor stap zielsgestuurd leven. Dit is één van de belangrijkste aspecten in het vinden van geluk en voldoening in het leven. Geen levensmissie hebben of deze niet kunnen realiseren zorgt voor een gemis dat veel mensen meedragen tot aan hun dood.

**Via de OMNIGO Education website.

Excl. via EducationPro

BusinessPro Cursus

In dit traject leer je in detail over alle aspecten van werken AAN je zaak. Dit is de theorie die we jou met OMNIGO Business helpen toepassen in de praktijk. Na gemiddeld 4 à 6 jaar kan je al volledig zielsgestuurd leven met persoonlijke vrijheid en zelfvoorzienendheid.

**Via de OMNIGO Education website.

Enkele voordelen voor onze Studenten op een rijtje.

Doelgerichte kennis

Onze Cursussen beperken zich tot de kennis, gekoppeld aan de juiste actie, die je écht nodig hebt om jouw vrijheid te bereiken binnen die categorie. Bij Business is dit om zielsgestuurd, zelfvoorzienend en met persoonlijke vrijheid te leven.

Pre-order voordelen

Tot 31 december 2023 kan je de BusinessStarter Cursus individueel aankopen, met levenslange toegang en updates, voor een eenmalig bedrag van € 397,-. Daarna stijgt dit naar € 497,-. Of kies voor EducationPro, onze voordelige alles-in-één formule.

Persoonlijke aanpak

Via een één-op-één online Strategie Sessie bepalen we welk stappenplan we voor jou kunnen uitstippelen via OMNIGO Education om jouw doelen te bereiken. Niet enkel met jouw zaak, maar ook daarbuiten (Wealth, Mindset, Health).

Toegankelijke formules

Onze Pro Cursussen zijn exclusief beschikbaar via EducationPro. Dit is onze toegankelijke alles-in-één formule, beschikbaar als flexibel abonnement of met eenmalige bijdrage. De Starter Cursussen kan je met eenmalige bijdrage aankopen, maar is ook inbegrepen in EducationPro (Tip: dit is veel interessanter).

OMNIGO Campus

Deze Cursussen zijn nog in ontwikkeling. Na de pre-order periode krijg je toegang via de OMNIGO Campus. Alle info vind je via onderstaande linken.

Altijd toegang

Het enige wat je nodig hebt is je toestel en een internetverbinding. Je kan de Campus zelfs als app installeren voor nog snellere toegang.

 

Blijvende begeleiding

Met EducationPro krijg je één-op-één begeleiding, tips & tricks. Via allerlei kanalen helpen we je om je focus en motivatie te behouden. Denk aan inspirerende Podcasts, Quotes en het beantwoorden van je vragen. Zo herval je nooit meer in oude gewoontes en bereik je al jouw doelen.

Alles-in-één

OMNIGO Business is volledig gebouwd rond onze Business Vrijheidscategorie. Kenth en Senne ontdekten dat we allen de 4 sleutels naar vrijheid in eigen handen hebben: Wealth, Mindset, Business & Health. EducationPro biedt een toegankelijke alles-in-één formule om met deze sleutels stap voor stap jouw ultieme vrijheid en droomleven te bereiken.

… En nog veel meer!

Of ontdek hier alles over de BusinessStarter Cursus.
Of ontdek hier alles over de BusinessPro Cursus.

De positieve ervaringen van onze Studenten spreken boekdelen

"Ik ben gestart met de cursus. Ik wil jullie laten weten dat het me echt boeit. Had ik niet verwacht want ik ben geen economisch beestje maar goed om mijn kennis te kunnen verruimen op deze manier. "

Jolien B. – Meulebeke

"Niet de zoveelste commerciële cursus maar een cursus geschreven en gebracht vanuit een zielsmissie. Senne en Kenth zijn toppers!"

Hilde – Vlaanderen

"De mindset cursus vind ik de max. Ik heb hier al heel wat kennis over, maar de cursus biedt nog meer verdieping. Dus dit vind ik positief. Ik ben blij dat ik het gedaan heb."

"Heel enthousiaste jonge mensen die weten waarover ze praten. Gedreven en blijven je opvolgen en motiveren."

Spencer D. – Vlaanderen

"Deze cursus is mooi opgebouwd in verschillende categorieën en duidelijk afgelijnd per onderwerp."

Luc – Zottegem